Professionell installation

Vi installerar IGLA varje dag och vet hur viktigt det är med korrekt installation. När det kommer till din och bilens säkerhet går vi inte på kompromis. Du är garanterad rätt och professionell installation, när du lämnar in din bil till oss.

ELEKTRONISKA INSTALLATIONER
Vi sysslar själva med installation. Därför vet vi att korrekt installation, beror mycket på installatörens färdigheter/kunskaper.
 
Vi är högutbildade autoelektronikföretag med certifierade och erfarna tekniker som arbetar med alla bilmärken och modeller. Som en välkänd, certifierad autoelektronisk installatör strävar vi alltid efter högsta kvalitet och vi behandlar varje bil som om den vore vår egen. Vår personal är erfarna biltekniker som kan installera vilken elektronisk uppgradering som helst i din bil.
Modul-kommunikation via CAN-bus — 
Installera ett stöldskyddssystem med komfortfunktioner, säkert och diskret.
 
Vi jobbar med CAN-dialog — en modul interaktionsteknik baserad på bilens standardkablage. Det tillåter installation av modulerna på olika platser i din bil och säkerställer pålitlig modulär interaktion med hög säkerhet.
Vi känner till de specifika stöldmetoder för att stjäla vissa bilmärken så därför vet vi hur viktigt det är med ett effektivt skydd för din bil. Du kan alltid lita på IGLA!

LÅT VÅRA PROFFS INSTALLERA IGLA

Vi jobbar med IGLA varje dag och ser till att varje installation görs rätt. Arbetstid ca 2-4 timmar, beroende av modell och enhetens placering. 

Oavsett om du vill installera ett säkerhetssystem, digital GPS tracker eller några av våra automatiseringsprodukter är det alltid säkrast att överlåta det till proffsen.

IGLA säljs inte utan installation.

DISKRETION

Diskretion är en mycket viktig faktor för oss. Därför finns det endast ett fåtal personer som har tillgång till våra databaser och installations-manualer. 

Lika viktigt är det att IGLA enheten placeras ett ställe som endast vi har kännedom om. Alla informationer om enhetens placering sparas i vår molnbaserad databas. Det monteras inga dekaler på fordonet som vittnar om IGLA

IGLA STATIONER

Skåne

Malmö – Tel. +46 0723 05 89 82
info@atm-performance.se
ATM Performance AB
Segedalsvägen 2, A – 232 91 Arlöv

IGLA STATIONER

Skåne

Bromölla – Tel. +46 0456 273 00
musse.khalil@mekonomenbilverkstad.se
Mekonomen Bilverkstad Bromölla AB
Tians Väg 77 -295 35 Bromölla

IGLA STATIONER

Stockholm

Stockholm – Tel. +46 070-555 5486
stefan@slft.se
SLFT AB
Ängsbacken 2  – 152 95 Södertälje

IGLA STATIONER

Denmark

Copenhagen – Tel. +45 71 90 10 66
dks-autoservice@hotmail.com
DK´s Auto ApS
Knapholm 3, 2730 Herlev